Tapas


Café Ladens tapas fra kl. 12.00

Hummersuppe tilsmagt med cognac og serveret med krebsehaler
Mousse af røget laks med rygeost og krydderurter
Rejer i romesco – en krydret mayo blendet med mandler, peberfrugt og hvidløg
Tigerrejer i chili og hvidløg
Carpaccio af okseinderlår med balsamicosyltede svampe, trøffelmayo og brøndkarse
Gratineret gedeost, rullet i seranoskinke med rosmarin, balsamico glace og chilihonning
Tortilla med spinat og kartoffel (vegetar)
Lille chorizopølse i rødvin
Albondigas (meget krydret oksekødskugler i tomatsauce)
Panko paneret og friteret torsk serveret med tartarsauce
Gazpacho (kold spansk tomatsuppe) vegetar
Kalvefilet toppet med sprøde grøntsager og vinaigrette
Hønsekødsgryde med karry og grøntsager
Dadler svøbt i bacon
Serrano skinke toppet med olivenolie og havsalt

Vælg mellem:
2 tapas (pr. person) 98,-
4 tapas (pr. person) 178,-
6 tapas (pr. person) 208,-
Til alle tapas tallerkner serveres brød og olivenolie

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Tapas tilbehør:
Kartofler i aioli 35,-
Champignons i hvidløg (vegetar) 35,-
3 slags dip – aioli – oliventapenade – pesto 35,-