Flammkuchen

Flammkuchen fra kl. 12.00

Flammkuchen serveres på følgende måder:

Bacon og løg   85,-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Spinat og laks   85,-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Skinke, rucola, tomat og parmesan   95,-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Chorizo, soltørrede tomater og ost   85,-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Stærk salami, hvidløg, chili, ost   85,-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Gedeost og honning   75,-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Oliven, ost, peberfrugt   75,-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Ugens flammkuchen   85,-

Flammkuchen stammer oprindeligt fra Alsace, der er kendt for fremragende hvidvine og høj kokkekunst.
Herfra har retten bredt sig til Tyskland og Frankrig, hvor retten kaldes Tarte Flambée.