Flammkuchen

Flammkuchen fra kl. 12.00

Flammkuchen serveres på følgende måder:

KLASSIKER • BACON – LØG 85,-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

SPINAT – LAKS 95,-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

CHORIZO – OST – SOLTØRREDE TOMATER 85,-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

SKINKE – RUCOLA – TOMAT 95,-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

GEDEOST – HONNING 75,-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

STÆRK SALAMI – HVIDLØG – OST – CHILI 95,-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

OLIVEN – OST – PEBERFRUGT – HVIDLØG 85,-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

DAGENS FLAMMKUCHEN 95,-

Flammkuchen stammer oprindeligt fra Alsace, der er kendt for fremragende hvidvine og høj kokkekunst.
Herfra har retten bredt sig til Tyskland og Frankrig, hvor retten kaldes Tarte Flambée.